Na twee geslaagde workshops over het ‘smart’ maken van producten, organiseert de industrie 4.0-proeftuin ‘Digitale Servitisatie’ begin 2021 een tweedelig webinar over de impact van nieuwe businessmodellen op de organisatie. Aanrader voor maakbedrijven met digitale plannen!

Digitalisering biedt ongekende mogelijkheden voor fabrikanten van fysieke producten. Door het toevoegen van sensoren en technologie voor het analyseren en visualiseren van data liggen nieuwe inkomstenbronnen binnen handbereik.

Aandacht voor product én organisatie

In de door VLAIO gesteunde industrie 4.0-proeftuin ‘Digitale Servitisatie’ inspireren en adviseren specialisten van Sirris maakbedrijven over mogelijke nieuwe digitale businessmodellen. Daarbij gaat niet alleen aandacht naar het upgraden van bestaande producten om hier digitale diensten aan te kunnen koppelen, maar ook naar de impact op de organisatie van het bedrijf.
 

Tweedelig webinar op 12 en 14 januari

In een gloednieuw tweedelig webinar op 12 en 14 januari krijg je aan de hand van praktijkcases een overzicht van mogelijke nieuwe businessmodellen voor jouw bedrijf. Daarbij sta je uitvoerig stil bij de factoren die de keuze voor een bepaald businessmodel bepalen én de impact op alle organisatorische aspecten, van de logistiek tot de productie en de organisatie van een nieuwe digitale dienst. 

Schrijf je meteen in.